Guida TVFilm Aksion

Këta janë programet që do të mund të shihni

 1. 2012 2012

  Asnjëherë në historinë e njerëzimit nuk ka pasur një datë me kaq rëndësi dhe kaq të përfolur sa 21/12/2012. Ngjarje apokalptike po shkatërrojnë botën... Qytete që rrënohen dhe kontinente që zhduken brenda çastit nga fatkeqësi natyrore po rrezikojnë ekzistencën e njerëzimit. Kjo është përpjekja epike e një grupi të mbijetuarish...

  E Martë, 21 Tetor - 23:00

 2. Gjuetia për Tetorin e Kuq Gjuetia për Tetorin e Kuq

  Nëndetësja më e sofistikuar ruse "Tetori i Kuq" është nisur drejt brigjeve amerikane nën drejtimin e kapitenit Ramius. Qeveria amerikane vihet nën alarm për një sulm të mundshëm, vetëm një analist i CIA-s është i mendimit se në të vertetetë Ramius po përpiqet të dezertojë. Nderkohë, ndjekja ka filluar...

  E Mërkurë, 22 Tetor - 19:00

 3. Lufta e botëve Lufta e botëve

  Jashtëtokësorët kanë pushtuar tokën... Ata kanë ardhur me qëllim e vetëm për të shkatruar botën. Njerëzimi, është në rrezik dhe do luftojë për mbijetesë me këto krijesa që shkatërrojnë gjithçka ju del përpara. Ray Ferrier, i duhet të përballet me alienët për të shpëtuar dy fëmijët e tij..

  E Enjte, 23 Tetor - 21:00

 4. Plumbi i vrasësit Plumbi i vrasësit

  Dikush po zhduk një e nga një terroristët me prioritet të lartë të qeverisë amerikane dhe ish agjenti i F.B.I-së, Robert Diggs, ngarkohet me misionin e zbulimit të së vërtetës. Në gjurmë të një vrasësi pothuajse të pakapshëm, ai fillon edhe një romancë të zjarrtë me një grua misterioze, lidhja e së cilës me vrasjet vë në...

  E Enjte, 23 Tetor - 23:00

 5. Poseidon Poseidon

  Eshtë mbrëmja e fundit e vitit në transoqeanikun Poseidon i cili ndodhet në ujrat e Atlantikut të Veriut. Kanë filluar festimet. Pjesa më e madhe e udhëtarëve kanë lënë takim në sallën e mrekullueshme të vallëzimit për të pritur vitin e ri.
  Ndërkaq, në urën e anijes, kapiteni i parë, i tmerruar, kupton që diçka nuk shkon....

  E Diel, 26 Tetor - 19:00