Guida TVÇufo

Këta janë programet që do të mund të shihni

  1. Breshkat adoleshente ninxha Breshkat adoleshente ninxha

    Ata u krijuan rastësisht... U mbajtën në fshehtësi dhe u trajnuan për të luftuar... Rikthehet grupi legjendar i luftëtarëve Ninxha, që jetojnë mes tuneleve të errësires dhe luftojnë për të gjithë njerëzit në nevojë... Adoleshentët Leonardo - Donatelo - Rafaelo - Mikelanxhelo, janë një vëllazëri e pathyeshme.... Ata janë të...

    E Hënë - E Premte, 14:30

  2. Qendra e kontrollit të koneve Qendra e kontrollit të koneve

    Kjo është historia e fshehtë e një konflikti që ka zgjatur me dekada...beteja e përhershme mes makinave dhe qendrës së kontrollit të konëve. Por tani, zbatuesit e trafikut kanë një luftëtar të ri, që shkakton jo pak telashe...ai quhet Robokon dhe shkakton shumë probleme dhe pakënaqësi në qytet...

    E Shtunë - E Diel, 14:30