Platforma Tokesore

Pajisje DIGITALB

Mirësevini tek vendi i pajisjeve DIGITALB. Nëse jeni duke kërkuar një prej pajisjeve që ju bën të mundur të shikoni DIGITALB, jeni në vendin e duhur. Shikoni pajisjet mëposhtë, gjeni çfarë ju nevojitet dhe blijeni në një nga Pikat e Autorizuara të DIGITALB. E thjeshtë!


Dekoder Flybox

INSTALIMI

Flybox
+ Abonim 12 Muaj
+ Parabolë
+ Kokë 2she

FALAS
Dekoder Flybox

Dekoder Flybox

Fjala më e fundit e teknologjisë vjen tek ju me shërbimet Linear TV, SD-HD-3D, CatchUP TV, PVR, VOD, TimeShift, Mediaplayback, Interactivity

9,900 LEKË
Tokesor H

Tokesor HD

Nëse jeni abonent i Platformës Tokësore, ky dekoder do tju sjellë teknologjinë mahnitëse High Definition në ekranin tuaj.

5,400 LEKË
HDD

HDD

Disk i ngurtë që bën të mundur TIMESHIFT, PVR, VOD. Shërbime që mund t'i keni vetëm me dekoderin Flybox.

12,990 LEKË
USB DONGLE WIFI

USB DONGLE WIFI

Shërben për të lidhur dekoderin tuaj Flybox me një rrjet Wireless.

890 LEKË
Modul PAIRING CONAX

Modul PAIRING CONAX

Ju bën të mundur të shihni Digitalb nga dekodera të tjerë jo Digitalb. Për të përdorur këtë modul duhet të beni Card Pairing në çdo pikë shitje Digitalb.

5,000 LEKË
Smart Card

Smart Card

Një kartë plastike që përmban një mikroqark kompjuterik, me anë të të cilit menaxhohet abonimi dhe dekriptohet sinjali dixhital që vjen në dekoder.

1,500 LEKË
Antene analoge

AntenË analoge

Shërben për të marrë sinjalin analog në Platformën Tokësore të Digitalb. Duhet pozicionuar drejt transmetuesit të zonës ku ndodheni.

1,300 LEKË
Set Parabole + LNB 2

Set(Parabole + LNB 2)

Set i plotë i pajisjeve për marrjen e sinjalit satelitor të Digitalb.

4,250 LEKË
Koke dyshe LNB

Koke dyshe LNB

Shërben për të marrë sinjal nga dy satelitë njëkohësisht me diference 3° nga njeri tjetri.

1,750 LEKË