DigitAlb njofton se po përmbyllet Procesi i Dixhitalizimit të Transmetimeve Televizive Tokësore në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës e Durrësit:

 

–          Abonentët me DEKODER të vjetër SD të blerë para Vitit 2011, duhet të paraqiten sa më parë në Pikat e Autorizuara të Shitjes DigitAlb për të marrë shërbimin, pasi nuk do të mund të shohin kanalet në frekuencat e reja.

 

–          Ata me modulë, duhet të bëjnë kërkim manual  frekuencat e reja

 

–          Atyre me Dekodera Tokësorë HD e flyBOX, procesi ju ndodh automatikisht. Por pas marrjes se software dhe nëse nuk shikojnë kanalet tona, duhet të bëjnë Rikthim ne Gjendjen Fillestare të Dekoderit.

 

*DigitAlb ju fton të përfitoni edhe nga oferta aktuale. Merrni Falas Dekoderin T2 HD, duke bërë abonim 12 Mujor Premium.

Nëse keni një dekoder tokësor të këtij tipi, shihni se çfarë duhet të bëni:

2000H_00000