DigitAlb njofton se po vijon të përmbyllet Procesi i Dixhitalizimit të Transmetimeve Televizive Tokësore në Lezhë dhe komunat rreth saj.

Abonentët me DEKODER të vjetër SD të para Vitit 2011, duhet të paraqiten në Pikat e Autorizuara të DigitAlb për të marrë frekuencat e reja, ose të pajisen me Dekoderin T2 HD me çmim ofertë 3900 lekë.

Ata me modulë, duhet të bëjnë kërkim manual. Për dekoderat HD e flyBOX, duhet bërë Rikthim në Gjendjen Fillestare të dekoderit.