By Sotir Kora

NYON, SWITZERLAND - DECEMBER 12: A view of the UEFA Europa League trophy and draw pots ahead of the UEFA Europa League 2016/17 Round of 32 Draw at the UEFA headquarters, The House of European Football on December 12, 2016 in Nyon, Switzerland. (Photo by Harold Cunningham - UEFA/UEFA via Getty Images)

Short drithërues në gjysmëfinalet e Europa League. Dy përballje emocionuse dhe mbi të gjitha spektakolare për të përcaktuar dy skuadrat Me Shume