Aktorja e famshme Angelina Jolie gjatë një interviste hodhi dritë mbi arsyet e ndarjes nga ish-bashkëshorti Brad Pitt.

Asnjë marrëdhënie nuk është vetëm bardhezi. Unë dhe Brad kishim pikëpamje të ndryshme në lidhje me shumë çështje. Dhe arsyet pse shkuam drejt divorcit ishin pikërisht pikëpamjet e ndryshme që kishim mbi fëmijët tani,”-tha Jolie për “Entertainment Today”.

Ndërsa theksoi se një arsye tjetër ishte varësia e Brad ndaj alkoolit.

Varësia e tij ndaj alkoolit ishte arsyeja pse humbi shumë mundësi në Hollywood. Ai ishte xheloz dhe nuk më lejonte të promovoja biznesin tim. Sidoqoftë, ai është babai i fëmijëve të mi dhe unë nuk dua të flas shumë për këtë,”-shtoi ajo.

Source: Tendence