Sezoni i shtatë i “Arroë: do të paraqesë Oliver Queen në burg dhe antagonistin e ri Javelin të gatshëm për të mbjellë urrejtje.

Sezoni i ri i serialit të famshëm do të publikohet këtë vjeshtë, ku do të shohim Oliver Queen pa liderin e tij “Team Arrow”, që do t’i duhet të menaxhojë emergjencat kriminale.

Javelin është një atlet gjerman , që do të luhet nga Hal Jordan. Lidhjet e tij me origjinë olimpike mund të përfaqësojnë një një ndërlidhje të rëndësishme me Cursit Holt, pjesëtar të “Team Arrow”.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

This fall, Green Is The New Black.

Geplaatst door Stephen Amell op Maandag 27 augustus 2018

Source: Televizion