BBVIP 2022

Big Brother VIP LIVE në 2 kanale të dedikuara HD në DigitAlb. 

Ekskluzivisht vetëm në platformat tokësore, satelitore dhe Live Stream me Aplikacionin DigitAlb.Përgjatë gjithë kohës që zgjat spektakli dy kanalet do t’i ndiqni FALAS, nëse kryeni Abonim 12 Mujor.
Për të gjithë abonentët që kanë ose bëjnë një abonim tjetër, dy kanalet Big Brother do të ofrohen për vetëm 1,900 lekë . Për ata që nuk kanë asnjë abonim aktiv në DigitAlb, do të kushtojnë 2,900 lekë. 

Abonohu në çdo pikë shitje të autorizuar Digitalb ose direkt online 

Nëse abonoheni në platformën OTT mund ta shikoni deri në 3 ekrane njëkohësisht!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency
WordPress Lightbox Plugin