Këngëtarja shqiptare Bebe Rexha po kalon një moment të artë në karrierën e saj duke zhvilluar koncerte të ndryshme dhe duke publikuar kënge të reja, të cilat i sjellin të ardhura materiale të shumta.

Bebe ka publikuar një fotografi duke hipur në një aeroplan privat në llogarinë personale në “Instagram”. “Nuk më duhen meshkujt. Unë i paguaj të gjitha në mënyrën time”, ka shkruar 27-vjeçarja.

Source: Tendence