Këngëtarja e famshme është mjaft aktive në rrjetet sociale teksa po sjell imazhe dhe video të ndryshme nga koncertet dhe jeta e përditshme. Bebe Rexha është lodhur nga rrjetet sociale, pasi nuk është e sigurt nëse dashuria që i shprehet është reale apo e rreme.

Unë jam e lodhur nga të jetuarit sipas standardeve të medieve sociale. Po, njerëzit i pëlqejnë fotografitë tuaja, por a ju pëlqejnë vërtet juve?”, ka shkruar 28-vjeçarja në “Twitter”.

Source: Tendence