Që pas rikthimit me Stefano de Martino, fansat kanë kërkuar që ai dhe Belen Rodriguez të zgjerojnë familjen e tyre duke u bërë me një tjetër fëmijë.

Në një intervistë të dhënë pak kohë më parë çifti i famshëm u shpreh se do që djali i tyre të jetë fëmijë i vetëm, por një postim ka ngritur dyshime.

Belen ka postuar një foto të djalit të tij i cili qëndron i shtrirë në një krevat të vogël që mban emrin Penelope. Mos ndoshta ylli italian po jep shenja për një shtatzëni të mundshme?

Shumë persona dyshojnë se ajo është në pritje të ëmbël dhe këtë herë çifti do të bekohen me një vajzë. Pavarësisht aludimeve, duhet të një konfirmim zyrtar nga vetë ata ose në fund të ditës do të vazhdojmë të jemi të dyzuar.

Source: Tendence