Inteligjenca dhe edukata e Keanu Reeves janë të njohura prej kohësh. Në Hollywood ai është një njeri i thjeshtë që lëviz me metro, konsumon sandviç vetëm në stolat e parkut, dhuron shumicën e fitimeve për bamirësi dhe ul pagën për të lejuar realizimin e filmave.

Pyetjes se çfarë ndodh pas vdekjes, Keanu Reeves i dha një përgjigje që është bërë virale në pak kohë: “Di vetëm që personat që na duan e ndiejnë mungesën tonë”.

Source: Tendence