Chris Evans i vene ne krahasim me Golden Retriever, sjell një ngjashmëri zbavitëse dhe të papritur midis një prej aktorëve më të dashur të Marvel Cinematic Universe dhe qenve të adhurueshem.

Krahasimet fotografike janë bërë virale duke filluar nga muaji shtator, kur llogaria e Twitter @retrievans u hap në internet, në vazhdën e suksesit të arritur nga iniciativa e ngjashme që nxjerr ngjashmëritë midis Tessa Thompson dhe dhive të adhurueshme të vogla.

 

 

Source: Tendence