Adonis Creed do të rikthehet në ekranin e madh në filmi “Creed 2”. Djali i Apollo Creed, sfidanti historik dhe më pas miku i Rocky Balboa, kësaj radhe duhet të përballet me Viktor Drago (Florian Munteanu), djali i boksierit sovjetik Ivan Drago, i cili vrau babanë e tij në ring. Filmi do të shfaqet nëpër kinema prej 21 nëntorit. Në videon e mëposhtme keni mundësi që të shikoni prezantimin e Viktor.

Source: Televizion