Në gusht të këtij viti pritet të dalë në kinematë botërore i pari spinoff i “Fast & Furious”, ku tashmë janë publikuar edhe pamjet e reja. “Hobbs & Shaw” i dedikohet personazheve të interpretuar nga The Rock dhe Jason Statham. Përkrah tyre do të jetë edhe Idris Elba, i cili do të interpretojë armikun e përbashkët të protagonistëve.

Source: Televizion