Në konferencën “D23 Expo” u publikua një listë me filmat e disponueshëm për lançimin e platformës streaming, më 12 nëntor në SHBA. Katalogu i “Disney+” fillimisht do të përmbajë një total prej 300 filma dhe parashikohet që të shkojë në 500, 100 prej të cilëve do të dalin në kinema në vitin e parë të jetës së shërbimit, si dhe 7500 episode të serialeve televizive.

 

Marvel

Captain Marvel

Iron Man

Iron Man 3

Thor: The Dark World

 

Star Wars

Rogue One: A Star Wars Story

Star Wars: Episode IV – A New Hope

Star Wars: The Empire Strikes Back

Star Wars: Return of the Jedi

Star Wars: Episode I – The Phantom Menace

Star Wars: Episode II – Attack of the Clones

Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith

Star Wars: The Force Awakens

 

Pixar

Toy Story

A Bug’s Life

Toy Story 2

Monsters & co.

Finding Nemo

The Incredibles

Cars

Ratatouille

WALL-E

Up

Toy Story 3

Cars 2

Brave

Monsters University

Inside Out

The Good Dinosaur

Finding Dory

Cars 3

Coco

The Incredibles 2

 

Klasikët e animuar Disney

One Hundred and One Dalmatians

A Goofy Movie

An Extremely Goofy Movie

Aladdin

Bambi

The Beauty and the Beast

Big Hero 6

Cinderella

Fantasia

Frozen

Hercules

Lady and the Tramp

Oceania

Peter Pan

Pinocchio

Sleeping Beauty

Snow White and the Seven Dwarfs

The Jungle Book

The Lion King

The Little Mermaid

The Sword in the Stone

Zootropolis

 

Live-action Disney

High School Musical

Mary Poppins

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Remember the Titans

Tron

100 filma origjinalë të “Disney Channel”

Source: Teknologji