Dixhitalizimi i Transmetimeve Televizive Tokësore

Prej muajit Prill ky proces do të fillojë edhe në qytetet Fier dhe Lushnjë. Prandaj duhet me patjetër të pajiseni me dekoderat e rinj T2 HD dhe flyBOX. 

 

Tani ju shihni plot 56 kanale të platformës tokësore DigitAlb, si dhe kanalet e lira pa pagesë.

Prej muajit Prill ky proces do të fillojë edhe në qytetet

Fier dhe Lushnjë.

Prandaj duhet me patjetër të pajiseni me dekoderat e rinj T2 HD dhe flyBOX.

HARTAAAA

Vizitoni pikat e autorizuara të shitjes, DigitAlb në qytetet; Fier, Lushnjë, Divjakë, Patos dhe Ballsh

Nëse keni një dekoder tokësor të këtij tipi, shihni se çfarë duhet të bëni:

2000H_00000  

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin