Stephen King publikoi trailerin zyrtar të “Doctor Sleep”, një vazhdim direkt i “Shining”.

E kujton vetë posteri, që ka si fjalë kyçe “REDRUM”, e bërë e famshme nga kryevepra e Stanley Kubrick.

Horrori “Doctor Sleep” pritet të dalë në më 8 nëntor dhe ka kastin e aktorëve ka Ewan McGregor si Danny Torrance i rritur, Rebecca Ferguson, Bruce Greenwood, Jocelin Donahue, Carl Lumbly, Alex Essoe dhe Jacob Tremblay.

 

Source: Televizion