Deva Cassel është bërë imazhi i Dolce & Gabbana! Është vetëm 14 vjeç dhe bukuria e saj eshte mahnitëse.

Në fakt ka kujt i ngjan. Ajo lindi në vitin 2004 nga martesa e Monica Bellucci me aktorin francez Vincent Cassel dhe tashme ka nisur një karriere si modele…ku e ardhmja duket shumë e ndritshme.

 

Source: Tendence