By Adi Metaliu

rodrigue-beaubois-baskonia-vitoria-gasteiz-eb16

Një fund triller në sfidën e dytë të Serisë Play Off mes CSKA-së së Moskës dhe Baskonias në Euroleagën e Me Shume