Në tapetin e kuq të filmit ‘Të vdekurit nuk vdesin’, Eva Longoria i ka magjepsur të gjithë me një veshje të Alberta Ferreti, një fustan me tonalitetet e rozës, i mbuluar me gurë dhe me një të carë të madhe deri lart në kofshë.

Look-u, që i nxirrte në pah fizikun e saj të tonifikuar dhe perfekt pas shtatzënisë, është kompletuar me sandalet e Gianvito Rossi dhe bizhutë e Tatiana Verstraeten. Aksesori më i nevojshëm për Longorian? Dora e saj e cila përpiqet vazhdimisht të mbyll fustanin që i zbulon këmbët.

 

Source: Tendence