Kim Kardashian dhe bashkëshorti i saj Kanye West kanë hapur së fundmi dyert e shtëpisë së tyre për revistën e famshme “Vogue”. Shtëpia e tyre në California ka orendim minimalist dhe dominohet kryesisht nga ngjyra e bardhë. Më poshtë keni mundësi që të shikoni fotot.

Source: Tendence