“The Purge” do të rikthehet me një film të pestë në sallat e kinemave më 10 korrik të vitit 2020. Prodhuesit e këtij filmi do të jenë përsëri Blumhouse Productions dhe Platinum Dunes, në bashkëpunim me krijuesit e projektit James DeMonaco, Michael Bay, Brad Fuller dhe Andrew Form

Filmat “The Purge” debutuan në vitin 2013 në SHBA dhe kanë provuar të jenë një investim mjaft fitimprurës. Filmi tregon origjinën e ngjarjes vjetore në të cilën, për një natë të tërë, çdo krim është i lejuar, madje edhe vrasja.

Source: Televizion