“Honor” nuk e quan televizor, por thjesht Smart Screen: një 55 polsh 4K, me një procesor Kirin, i menduar për smart TV, dhe Harmony OS për sistem operativ.

Është i pari produkt që përdor OS e ri, i prezantuar nga “Huawei”, që do të jetë nën markën “Honor”.

“Honor” kërkon konkurrencën me “Sony” e “Samsung”, me një produkt që siguron përputhshmëri me të gjitha shërbimet “Huawei” dhe që mund të mbështetet në një SoC të re të optimizuar të bërë nga HiSilicon.

Veçantia e Honor Smart Screen do të lidhet pikërisht me Harmony OS; Do të krijohet mundësia e lidhjes me çdo pajisje të ekosistemit duke shpërndarë burime harduerësh. TV ka një kamera frontale, duke u shpërndarë nga smartphone e tablet të bazuara në të njëjtin sistem operativ.

Source: Teknologji