Përpara se të ishte lideri i “Linkin Park”, në vitet ’90 Chester Bennington ishte pjesë e “Grey Daze”. Tani, anëtarët e mbetur të grupit, njoftuan përmes rrjeteve sociale, se po punojnë në studio me të birin e këngëtarit të ndjerë, Jamie Bennington. Djaloshi po regjistron disa pjesë muzikore të materialeve të vjetra të realizuara vite më parë nga i ati.

“Chester do të ishte shumë krenar për të birin Jamie Bennington. Ishte me ne për të kënduar së bashku me të atin dhe zëri i tij është fantastik. I ngjason shumë atij të Chester dhe ishim të gjithë shumë të lumtur për këtë nismë”, shkruhej në mesazhin e publikuar nga “Grey Daze”.

Chester Bennington, i cili u nda nga jeta më 20 korrik 2017, ka kënduar me “Grey Daze” nga viti 1993 deri më 1998-n dhe kanë publikuar së bashku albumet “Wake Me” (1994) e “…No Sun Today” (1996).

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Geplaatst door Grey Daze op Zaterdag 9 februari 2019

 

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Geplaatst door Grey Daze op Zaterdag 9 februari 2019

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Geplaatst door Grey Daze op Zaterdag 9 februari 2019

Source: Tendence