Renato Mekolli do të rikthehet së shpejti në ekranin e Top Channel, aty ku u bë i njohur për të gjithë publikun me formatin “Masterchef”.

Këtë sezon ai rikthehet me një “reality-show” që mban emrin “Hell’s Kitchen”. Ky program është një nga më të njohurit në të gjithë botën në fushën e gastronomisë dhe numëron 17 sezone të suksesshme në Amerikë.

Ky “reality-show” zhvillohet mes dy skuadrave, konkurrentët e të cilëve jetojnë në të njëjtën shtëpi. Gara pritet të jetë e ashpër, sidomos për humbësit, të cilët do të përballen edhe me dënime.

Shef Renato ishte në “Wake Up”, ku tregoi për herë të parë edhe disa nga detajet e emisionit…

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Renato Mekolli në " Wake Up"

"Hell’s kitchen" programi më i ri në Top Channel bashkon në studion e “Wake Up”, Oriela Nebijajn dhe Renato Mekollin.Çfarë do të ndodhë në "Kuzhinën e ferrit"Renato Mekolli rikthehet së shpejti në ekranin e Top Channel, aty ku u bë i njohur për të gjithë publikun me formatin "Masterchef". Këtë sezon ai rikthehet me një reality-show, që mban emrin "Hell's Kitchen" (Kuzhina e Ferrit). Ky program është një nga më të njohurit në të gjithë botën në fushën e gastronomisë dhe numëron 17 sezone të suksesshme në Amerikë. Ky reality-show zhvillohet mes dy skuadrave, konkurrentët e të cilave jetojnë në të njëjtën shtëpi. Gara pritet të jetë e ashpër, sidomos për humbësit, të cilët do të përballen edhe me dënime. Sot shef Renato ishte në " Wake Up" ku tregoi për herë të parë edhe disa nga detajet e emisionit…

Geplaatst door Wake Up në Top Channel op Donderdag 13 september 2018

Source: Televizion