Në pritje të premierës së filmit të regjisorit Chad Stahelski, “Lionsgate” publikoi një video të re të “John Wick: Chapter 3 – Parabellum”. Videoja nxjerr në pah stërvitjen intensive që Keanu Reeves dhe Halle Berry duhej të bënin për t’u përgatitur për rolet e tyre përkatëse. Keanu Reeves ka realizuar 98% të skenave që John Wick do të performojë në ekran.

 

Source: Televizion