Keira Knightley foli rreth vështirësisë për te xhiruar skenat seksuale në filmat e saj, duke treguar se është ndjerë mirë në pak të tilla.

Skena më e mirë seksuale që kam realizuar është ajo e filmit ‘Atonement’ në vitin 2007. Regjisori Joe Wright ishte i mrekullueshëm. Kishte lidhje me ‘Këmba ngrihet këtu, dora është vendosur atje’. Kështu që James McAvoy dhe unë u ndjemë plotësisht të qetë dhe të pa ekspozuar. Nuk është kurrë kënaqësi, por ne e menaxhojmë atë”, deklaroi Knightley për “Vulture”.

Source: Televizion