Këngëtari i famshëm Sam Smith zbuloi për herë të parë në një intervistë të premten se ai identifikohet si gjini asnjanëse.

“Ndonjëherë ulem dhe pyes, a do të dëshiroja një ndryshim seksual? Është diçka që unë ende mendoj duke thënë: ‘A dëshiroj unë?’”, tha Smith.

“Kur e pashë jo-binarin (notacion numerik që nuk ka dy gjendje si bazë), gjininë dhe lexova për të, dhe dëgjova që këta njerëz flisnin, unë isha si: “Po ky jam unë”, tregon më tej ai.

Source: Tendence