Familja Hadërgjonaj duket se ka një lidhje mjaft të ngushtë me grimierin personal të Kim Kardashian, Ariel. Anxhelina jeton në SHBA me grimierin e famshëm të familjes Kardashian. Kjo ka bërë që herë pas here te kemi parë komente ose pëlqime nga Kim në fotot ku Arieli e ka grimuar Anxhelinën. Mirëpo, tani gjërat janë më “serioze”. Kim Kardashian ka publikuar në “Instastory” një foto të Anxhelinës dhe ka vendosur bashkangjitur saj disa zemra.

Source: Tendence