Kris Jenner iu është përgjigjur pyetjes nëse do të martohet sërish, duke thënë kurrë mos thuaj kurrë. Kris u martua për herë të parë me Robert Kardashian nga viti 1978-1991 dhe bënë katër fëmijë së bashku: Kourney Kardashian, Kim Kardashian, Khloe Kardashian dhe Rob Kardashian.

Një nga keqardhjet e mia më të mëdha është se ajo martesë u shpërbë,”-i tha Jenner për Harvey Levin në një episod të Fox’s OBJECTified.

Jo shumë kohë pas divorcit në vitin 1991, Kris u martua me atletin Bruce Jenner (tani transgjinori Caitlyn Jenner) dhe kanë dy vajza së bashku Kylie e Kendall Jenner.

Source: Tendence