Kujdes nga errësira, sepse 31 Korriku po afron!

Dhe në të gjithë Tiranën, Vorën, Kamzën e Durresin, sinjali i vjetër televiziv do të ndërpritet përgjithmonë , e do të ndizet vetëm sinjali i ri dixhital.

Prandaj pajisuni për njëherë e mirë me Dekoderin Tokësor të DigitAlb, që të vazhdoni të shihni ende e më shumë plot 56 kanale të Platformës Tokësore DigitAlb, si dhe kanalet e lira Pa Pagesë.

Me një cilësi dhe përzgjedhje programore që kurrë nuk e keni patur më parë! Sport, Filma, Programe për fëmije, Dokumentarë, kanale shqiptare, lajmesh e ndërkombëtare. Edhe në HD.

 

Dekoderin tokësor jua japim FALAS, thjesht duke bërë një abonim 3 mujor Familjar ose Premium.

Prandaj, ejani sa më parë në dyqanet tona të Përfitoni kjo OFERTË, sepse 31 Korriku po troket!

Dyqanet e DigitAlb I gjeni duke klikuar më poshtë.

https://www.digitalb.al/ ndihma/dyqanet-2/