Personazhet e njohur të ekranit, prej famës dhe suksesit, nderohen dhe me statuja të ndryshme, si prej dylli po ashtu dhe prej materialeve të tjera, por që jo gjithnjë janë të arrira. Ja disa prej tyre, që janë dështim i plotë:

 

Source: Tendence