IPTV DHE BASHKËPUNIMI ME DigitAlb

BASHKËPUNIMET

 

Shoqëria DigitAlb bashkëpunon me operatorë të tjerë transmetimi duke ofruar sinjalin e saj për përdorim edhe në formate të tjera transmetimi për të bërë të mundur shikueshmërinë e saj për të gjithë shqiptarët.

Zbatimi i legjislacionit në territor dhe/apo të drejtat dhe detyrimet që rrjedhin direkt nga ky ritransmetim janë përgjegjësi direkte të palës tjetër dhe nuk lidhen në asnjë formë me DigitAlb.

Aktualisht, bashkëpunimet zyrtarë të DigitAlb janë me palët si vijon:

PIRATERIA

 

Aktualisht në treg ka një sërë operatorësh apo platformash që piratojnë kanalet në pronësi të DigitAlb, kanale të tjera për të cilat DigitAlb gëzon të drejtat ekskluzive të distribucionit, si dhe perdorin në formë të paautorizuar logon dhe markat e DigitAlb.

Këta operatorë piratë vjedhin kanalet dhe të drejtat e DigitAlb si dhe në të njëjten kohë ju vjedhin edhe ju të nderuar përdorues.
Në këto kushte, së bashku le të mbrojmë Platformën e të Gjithë Shqiptarëve nga pirateria dhe konkurenca e pandershme duke i thënë JO vjedhjes dhe përdorimit pa të drejta.

Lutemi të denonconi çdo rast të vjedhjes së kanaleve të DigitAlb për të cilin viheni në dijeni në adresën elektronike ose në numrin e telefonit. E gjithë marrëdhënia/komunikimi ynë do të jetë tërësisht konfidencial.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin