Avengers: Endgame përmbylli një fazë të rëndësishme të Marvel Cinematic Universe dhe në te ardhmen mund të realizohet një crossover epik me botën e X-Man. Marvel Studious tani mund të përdorin personazhe që në të kaluarën nuk i kishte në dispozicion mes të cilëve, pikërisht, mutantët.

Regjisorët Joe dhe Anthony Russo prej kohesh flasin se mund të jetë në program një adaptim i Secret Wars dhe skenaristët Stephen McFeely dhe Christopher Markus kane folur për disa elementë që ishin marrë në konsiderate gjatë krijimit të Infinity War dhe Endgame, mes tyre edhe historia e House of M. Mbetet vetëm që të presim për të zbuluar se çfarë drejtimi do të marrë në të ardhmen Marvel Cinematic Universe.

Source: Televizion