OnePlus nuk e ka më sekret se po ndërton një Smart TV me një çmim shumë konkurrues, por deri më tani, dihet shumë pak.

Tani gjithçka ndryshoi falë një regjistrimi të ri të certifikimit Bluetooth, i cili ka zbuluar madhësitë e ekraneve që ka shumë të ngjarë të jenë në dispozicion në nisje.

Bluetooth 5.0 do të përdoret për të lidhur telekomandën me TV … një detaj që hap mundësinë e aplikacioneve të shoqëruesve të smartphone për të kontrolluar playback dhe regjistrimet e orareve.

Sipas certifikimit, OnePlus TV do të tregtohet në variantet 43 “, 55”, 65 “dhe 75” polesh, i cili mbulon pothuajse çdo lloj konfigurimi.

Source: Teknologji