PROGRAMET

90 Day: The Single Life, çdo të enjte, Ora 21:00, TLC


Gjashtë beqarë po zhyten përsëri në botën e romancës. Ata nisin një udhëtim për të lundruar në gjithçka, nga takimet e para deri te rënia përsëri në dashuri. Dëshira për të gjetur partnerin e tyre të përsosur me ndihmën e miqve, familjes, trajnerëve të takimeve, ngjarjeve dhe aplikacioneve. A do të jetë e nxehtë dhe e zjarrtë jeta e këtyre romantikëve apo e ftohtë dhe e vetmuar?

 

Zhanri

Reality

 

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
Çdo të enjte 21:00

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency

WordPress Lightbox Plugin