PROGRAMET

Alienët e lashtësisë Sez. 6, çdo të hënë, ora 21:00, Shkencë

Sezoni i ri i “Alienët e lashtësisë” Sot njerëzimi njeh një bum të zhvillimit teknologjik. Por a janë këto arritje, shembuj të teknologjisë moderne apo prova të arritjeve të jashtëzakonshme që kanë ekzistuar në Tokë edhe para mijëra viteve?  Mos vallë njerëzit e lashtësisë kishin dije përtej atyre që zotërojmë ne sot dhe nëse po, atëherë nga i kishin mësuar? Pse çdo ditë e me shumë, shtohen zërat se në të shkuarën jemi vizituar nga qenie jashtëtokësore?

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
Çdo të hënë 21:00

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin