PROGRAMET

Austini dhe Eli , e hënë – e premte, 18:10, Junior


Austini është një Yll Rroku shumë i njohur… Eli është një kompozitore e turpshme… Miqtë e tyre më të mirë janë: një regjisor i cmendur dhe  producente shumë e zonja… Së bashku ata mund t’ja dalin të arrijnë majat…

Zhanri

Serial Komik

Viti i Prodhimit

2011

 

Mosha e lejuar

Për çdo moshë

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
E hënë – e premte 18:10 junior-logo

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin