PROGRAMET

Batman dhe Harli Kuin

Dredhëza Helmuese dhe Njeriu Floro, fillojnë një mision për të shpëtuar planetin tonë dhe për fat të keq edhe të eliminojnë shumicën e njerëzve në të. Për të shpëtuar njerëziminBatmani dhe Krahu i Natës, detyrohen të bashkojnë forcat me të dashurën e Xhokerit, Harli Kuin.

 

Regjia

Sam Liu

Skenari

Bruce Timm, James Krieg

Aktorë:

Kevin Conroy, Melissa Rauch, Paget Brewster, Loren Lester, Kevin Michael Richardson,etj…

Zhanri

Vizatimor | Aksion | Aventurë

Viti i Prodhimit

2017

 

TRANSMETIMI

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin