PROGRAMET

Best of the World’s Destinations: Guizhou, e shtunë, ora 19:00, NGC


Bashkohuni me eksploruesin dhe fotografin e National Geographic, Ben Horton, në një aventurë nëpër Guizhou, shkretëtirën mistike të Kinës dhe atraksionet ikonike.

 

Zhanri

Dokumentar | Histori

 

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
E shtunë 19:00

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency
WordPress Lightbox Plugin