PROGRAMET

Born Mucky, çdo të premte, Ora 21:00, Animal Planet


Tre fermerë britanikë që përpiqen të drejtojnë tri ferma shumë të ndryshme familjare në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, na tregojnë me detaje sfidat dhe shpërblimet që vijnë nese siguron jetesën duke punuar tokën.

 

Zhanri

Dokumentar | Reality

 

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
Çdo të premte 21:00

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency

WordPress Lightbox Plugin