PROGRAMET

Calamaity Jane, e mërkurë, Ora 18:00, Dokubox


Ajo luftoi me indianët, dëshmoi lindjen e Deadwood dhe ishte shoqe e ngushtë me Buffalo Bill. Ajo ishte tmerri i fushave, zemërimi i salloneve, më e çuditshmja e llojit të saj. Por askush nuk e dinte se kush ishte ajo në të vërtetë. Emri i saj ishte Martha Canary, e njohur si Calamity Jane.

 

Zhanri

Dokumentar | Natyrë

 

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
E mërkurë 18:00

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency

WordPress Lightbox Plugin