PROGRAMET

Dhjetëshja Më e Mirë e Viteve 80′, çdo të mërkurë, ora 22:00, 24Kitchen


Aktori Rob Lowe rikujton aspektet më të paharrueshme të kulturës pop të viteve ’80, dhe do t’ju njohë me lodrat, reklamat, pajisjet, Fast Food-et, dhe stilet e veshjes më të mira të asaj dekade. Një cilël dokumentarësh që do t’ju bëjë të udhëtoni në kohë e të përjetoni vizionin, tingujt dhe shijet e asaj epoke ikonike.

 

Zhanri

Kulturë

 

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
Çdo të mërkurë 22:00

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency

WordPress Lightbox Plugin