PROGRAMET

Dita e tetë, e hënë – e premte, Ora 16:40, Dizi


Bahari është një studente e mençur dhe e çiltër. Ajo është rritur nëpasuri dhe ka një jetë të lumtur… Deri ditën që gjithçka u shemb.Nëna e saj Shenaz, e cila është një inxhiniere kompjuterike në kompaninLotus, vritet. Bahari largohet nga jeta e saj e sigurtë drejt një bote tëerrët. Njerëzit që vranë nënën e saj, i janë vëvë pas Baharit. Ajo mundohettë mbijetojë ndërkoh që punon për të zgjidhur misterin pas vdekjes së nënës së saj.

 

Regjia:

Cagri Vila Lostuvali, Ender Mihlar

 

Zhanri:

Mister | Aksion

 

Aktorë:

Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Bugra Gulsoy, Ceyda Duvenci, Cem Davran

 

Mosha e lejuar:

Mbi 15 vjeç

 

Viti i Prodhimit:

2018

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
E hënë – e premte 16:40

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency

WordPress Lightbox Plugin