PROGRAMET

Ekspedita e Marsit, e shtunë, Ora 23:00, NGC


Ekspedita e Marsit sjell në jetë një nga sagat më të mëdha të Epokës Hapësinore – luftën epike për t’i çuar roverët ‘Spirit’ dhe ‘Opportunity’ të sigurtë në Mars, dhe udhëtimet e tyre mahnitëse të eksplorimit pasi ata më në fund arritën atje.

 

Zhanri

Dokumentar | Histori

 

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
E shtunë 23:00

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency
WordPress Lightbox Plugin