PROGRAMET

Familja Hanter sezoni 1, e hënë – e premte, 18:10, Junior


Maksi është pjestari më i ri i familjes misterioze Hanter. Ai duhet të bashëpunojë me vëllezërit e motrat e tij Anika, Sal, Tess dhe Daniel, për të gjetur prindërit e tyre që janë zhdukur papritur… Për të zbuluar të vërtetën, ata duhet të gërmonë sekrete të vjetra… Asnjë vështirësi dhe askush nuk do t’i ndalë dot.

Autorë

Melle Runderkamp, Reint Schölvinck

Aktorë:

Maemae Renfrow, Stony Blyden, Kyra Isako Smith etj..

Zhanri

Komedi | Aventurë

Viti i Prodhimit

2017

 

Mosha e lejuar

Për çdo moshë

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
E hënë – e premte 18:10 junior-logo

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin