PROGRAMET

Gold Divers, çdo të martë, ora 21:00, Discovery


Në qytetin Nome, në Alaska, kanë filluar ethet e arit, por nuk keni parë kurrë miniera arit si kjo. Metali i çmuar ndodhet në fund të detit të ftohtë dhe të paparashikueshëm të Beringut. Një pjesë e vogël e njerëzve do të rrezikojnë të gjitha në dyshemenë e ftohtë të oqeanit, me shpresën për të gjetur metalin e çmuar.

 

Zhanri

Dokumentar

 

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
Çdo të martë 21:00

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency

WordPress Lightbox Plugin