PROGRAMET

Gordon, Gino and Fred’s Road Trip 2, çdo të shtunë, Ora 20:00, 24Kitchen


Në këtë episiod, do të zbuloni fakte dhe sekrete te reja se si trajtohen problemet e lekurës nëpermjet dy rasteve. April është e mbuluar me gunga që shpërfytyrojnë krahët e saj. Genner është nga Filipinet për të trajtuar hundën me gunga.

 

Zhanri

Dokumentar

 

 

ORARE TRANSMETIMI

DATA ORA KANALI
Çdo të shtunë 20:00

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Evolve Web Agency

Evolve Web Agency

WordPress Lightbox Plugin